What you see is what you get: a damn good time! Hierbinnen schijnt de zon altijd, omdat we altijd toffe, vrolijke klanten en hun vrienden over de vloer hebben. We zijn 7 op 7 open voor eat-in, takeaway of delivery. Spring je ook eens binnen?

Hey, wij zijn
Bruno & Elise!

In 2013 begonnen we samen aan ons Paul’s Boutique-verhaal. Onze grote passie voor voeding en eten vertaalden we naar lekkere, no-nonsense burgers. In 2022 breidden we een nieuw hoofdstuk aan ons verhaal, dat van Burger Boutique, de nieuwe naam van ons restaurant. Waarom?

Omdat Burger Boutique ons de vrijheid geeft om te improviseren, om creatief te zijn, om grenzen af te tasten en te verleggen. We do not settle for less: als we maanden moeten zoeken naar de beste burger, so be it. Voor ons is dat het meer dan waard.

Bruno vind je altijd terug aan de kassa. Last van keuzestress? Vraag hem gerust naar zijn aanbevelingen, je zal er geen spijt van hebben. Hij vertaalt ook alles vlotjes naar het Engels, Frans, Duits en zelfs Spaans. Wat je uiteindelijk ook kiest, Elise zorgt ervoor dat je burger tip-top in orde is. Samen met onze gemotiveerde studenten geven we er een lap op, elke dag opnieuw.

See you soon at Burger Boutique!

20170929 Pauls Boutique Personeel 23 kopie

het beste van

op wandelafstand

Kinepolis Gent

Dinner and a movie!

Op slechts 600 meter wandelen vind je de grootste cinema van Gent. Ideaal voor date night of een avond uit met de vrienden!

321964

Centrum Gent

Shop-op zondag

De winkels in het centrum van Gent zijn elke eerste zondag van de maand open. Ideaal om te combineren met een lekkere burger!

Q17 4573 Stad Gent Koopzondagen FB visuals 1080x10802

Burger Boutique is eco!
We vinden het maar vanzelfsprekend dat we als ondernemers het goede voorbeeld geven. Let's save our planet, it's the only one with burgers!

Daarom zijn onze kleurrijke borden, saladepotjes en aperoplankjes gemaakt van bamboo. Voor onze homemade iced teas en cocktails gebruiken we enkel nog herbruikbare rietjes. Alles wat toch wegwerp moet zijn, is papier of karton!
En we houden het proper met ecologische reinigingsproducten.

Pb bag 2

Let us do the work

Bestel online en krijg je burgers thuis geleverd.

Tip! Wij leveren 's middag gratis vanaf 12 burgers.
Bestellen kan via elise@burgerboutique.be