What you see is what you get: a damn good time! Hierbinnen schijnt de zon altijd, omdat we altijd toffe, vrolijke klanten en hun vrienden over de vloer hebben. We zijn 7 op 7 open voor eat-in, takeaway of delivery. Spring je ook eens binnen?

Hey, wij zijn
Burger Boutique!

In 2016 begon het Burger Boutique-verhaal in de Sint-Amandstraat. Onze grote passie voor voeding en eten vertaalden we naar lekkere burgers.

Burger Boutique geeft ons de vrijheid om te improviseren, om creatief te zijn, om grenzen af te tasten en te verleggen. We do not settle for less: als we maanden moeten zoeken naar de beste burger, so be it. Voor ons is dat het meer dan waard.

Last van keuzestress? Vraag gerust aan de kassamedewerker naar haar of zijn suggesties. Wat je uiteindelijk ook kiest, ons team zorgt ervoor dat je burger tip-top in orde is.

See you soon at Burger Boutique!

20170922 Pauls Boutique Lifestyle 341

het beste van

op wandelafstand

Kinepolis Gent

Dinner and a movie!

Op slechts 600 meter wandelen vind je de grootste cinema van Gent. Ideaal voor date night of een avond uit met de vrienden!

321964

Centrum Gent

Shop-op zondag

De winkels in het centrum van Gent zijn elke eerste zondag van de maand open. Ideaal om te combineren met een lekkere burger!

Q17 4573 Stad Gent Koopzondagen FB visuals 1080x10802

Burger Boutique is eco!
We vinden het maar vanzelfsprekend dat we als ondernemers het goede voorbeeld geven. Let's save our planet, it's the only one with burgers!

Daarom kunnen onze kleurrijke borden en snack potjes gewoon bij de afwas. Alles wat toch wegwerp moet zijn, is papier of karton!
En we houden het proper met ecologische reinigingsproducten.

Burger boutique bag update

Let us do the work

Bestel online en krijg je burgers thuis geleverd.